Zu Inhalt springen

De teamwear partner in Twente

Benieuwd wat we voor jouw vereniging kunnen betekenen?

Op maat gemaakt

Snelle levering

Persoonlijk contact

Eigen drukkerij

Geniet van de voordelen en het gemak wat Klaver Sport biedt. Als jouw partner in teamkleding en sportbenodigdheden, staan wij klaar met een unieke combinatie van service en kwaliteit. Onze eigen drukkerij stelt ons in staat om snel en efficiënt gepersonaliseerde teamkleding van hoge kwaliteit te leveren.

Elk team en elke vereniging is uniek. Daarom bieden we altijd persoonlijk contact met onze deskundige medewerkers, die samen met jou een op maat gemaakt plan en concept ontwikkelen. Afgestemd op de specifieke wensen en behoeften van jouw vereniging. Daarnaast proberen we de vrijwilligers te ontlasten zodat zij zich kunnen concentreren op andere belangrijke zaken binnen de vereniging.

Daarnaast helpt onze eigen clubshop jouw vereniging met een extra inkomstenbron. Dit eenvoudige en effectieve concept biedt niet alleen kwalitatieve sportartikelen, maar ondersteunt ook de financiën van jouw club. En dankzij onze snelle levering is jouw team altijd spelklaar.

08_STOKE CITY.jpg__PID:174e0d34-c95c-4b1e-9769-85fc186c55b8

Vind de perfecte teamkleding voor jouw vereniging

Bij Klaver Sport begrijpen we dat de juiste teamkleding essentieel is voor zowel prestatie als uitstraling. Daarom bieden we een selectie aan met het gerenommeerde merken zoals Macron, Molten, Spalding en nog veel meer. Of je nu op zoek bent naar custom made tenues, trainingspakken of trainingsmaterialen. Wij hebben wat je nodig hebt!

Personalisatie

De teamkleding is niet uniek zonder personalisatie. Met onze eigen drukkerij zorgen we voor topkwaliteit logo's en ontwerpen, van het zelfde niveau als de grootste sportclubs op deze aarde. Onze klantgerichte service en op maat gemaakte oplossingen zorgen ervoor dat elke outfit perfect past bij jouw team. 

04122022_180104_810_1534.jpg__PID:c70cd3b8-a6d2-4ac6-9bf2-b07c893ebd60
20221120-20221120Heroes Den Bosch - Donar Groningen (BNXT League)371246540 (1).jpg__PID:af5dacc0-97dc-4d10-bdc2-d144ca75e100

Alles voor jouw vereniging

Bij Klaver Sport vind je alles wat jouw vereniging nodig heeft. Op 1 plek en tegen een scherpe prijs! Bij ons vind je o.a.:
- Hoogwaardige sportmaterialen: van ballen tot trainingshulpmiddelen.
- Scheidsrechtersartikelen: voor een professionele uitrusting.
- Eigen clubshop: gemakkelijk en winstgevend voor jouw vereniging.
- Ontzorging van vrijwilligers: wij nemen een stuk werk van de vrijwilligers uit handen.

Waarom Klaver Sport?

Waarom Klaver Sport? Omdat wij begrijpen dat elke sportvereniging uniek is en verdient om behandeld te worden met op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten bij haar behoeften. Bij Klaver Sport combineren we kwaliteit met persoonlijkheid, om ervoor te zorgen dat jouw teams niet alleen uitstekend presteren, maar er ook fantastisch uitziet. Met onze eigen drukkerij garanderen we topkwaliteit bedrukkingen, terwijl ons brede assortiment aan sportkleding en benodigdheden van gerenommeerde merken ervoor zorgt dat je altijd vindt wat je nodig hebt. Met de clubshop bieden we niet alleen gemak, maar ook een potentiële nieuwe inkomstenbron voor jouw vereniging. Vul vandaag nog ons invulformulier in en ontdek hoe wij het verschil kunnen maken voor jouw vereniging.

Meer weten? Vul onderstaand je gegevens in en wij nemen contact met je op!

Teamkleding

Produkte vergleichen

{"one"=>"Wählen Sie 2 oder 3 Artikel zum Vergleichen aus", "other"=>"{{ count }} von 3 Elementen ausgewählt"}

Wählen Sie das erste zu vergleichende Element aus

Wählen Sie das zweite zu vergleichende Element aus

Wählen Sie das dritte Element zum Vergleichen aus

Vergleichen
Purchase options
Select a purchase option to pre order this product
Countdown header
Countdown message


DAYS
:
HRS
:
MINS
:
SECS